MANİSA / DEMİRCİ - Mustafa-Zehra-Saliha Kul İlkokulu

Eyl

2017-2018 Öğretim Yılı hazırlıkları devam ederken  minikler için sınıfta düzenlemeler yapıldı. 1/A Sınıf Öğretmeni Yaşar DEMİREL ve 3/B Sınıf Öğretmeni Nurcan ÖZKUL sınıflarındaki sıraları ve öğretmen masasını boyayarak sınıfa hoş bir görünüm kazandırdılar.

Haz

Demirci Belediyesinin TAP Derneği ile işbirliği içerisinde düzenlemiş olduğu Atık Pil Toplama Yarışmasında Okulumuz  75.Yıl Alime Paşa İlköğretim Kurumlarının ardından İlçe 2. olma başarısını gösterdi. Demirci Belediyesi okulumuzu bu başarısından dolayı Okul Spor Malzemeleri Seti ile ödüllendirdi.  Okulumuzda atık pil toplama  çalışmalarını organize eden Değerli Öğretmenimiz Mustafa Ersan ÖZSÜRÜCÜ´ye ve çevre duyarlılığı yüksek öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda  İngilizce Öğretmeni Bilge KILINÇ tarafından  açılan "Model Ata Uçak Kursu" sertifikaları öğrencilere dağıtıldı. Türk Hava Kurumu Demirci Şubesi Sorumlusu Mustafa BARIŞ,Okul Müdürü Ali ÖZER, Müdür Yardımcısı Nurdan ÇAKIR,Kurs Öğretmeni Bilge KILINÇ tarafından öğrencilere sertifikaları verildi. Okul Bahçesinde model uçakları uçurma etkinliği yapıldı. Öğrencilerin yaptıkları ürünlerin uçması nedeniyle yaşadıkları mutluluk görülmeye  değerdi.

Haz

Mustafa Zehra Saliha Kul İlkokulu öğrencileri, el emeği ile hazırladıkları el oyma ahşap naht tabloları hediye ettiler.

Mustafa Zehra Saliha Kul İlkokulu Müdürü Ali Özer, Müdür Yardımcısı Nurdan Çakır, öğrenciler  Cennet Sarıkaya ve Dudu Başaran Belediye Başkanı Selami Selçuk´u makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler rehber öğretmenleri Nurdan Çakır ile birlikte el emeği ile hazırladıkları ahşap oyma naht tabloyu Belediye Başkanımız Selami Selçuk´a teşekkür ettiler.  Belediye Başkanı Selami Selçuk, tabloyu emek vererek hazırlayan öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenciler daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü´yü de ziyaret ederek ona da ahşap oyma naht tablo hediye ettiler.