MANİSA / DEMİRCİ - Mustafa-Zehra-Saliha Kul İlkokulu

Mustafa-Zehra-Saliha Kul İlkokulu

Mithatpaşa Mah. 1. Kültür Sok. No 17 Demirci/MANİSA
Vizyon
Mustafa Zehra Saliha Kul İlkokulu Personeli Olarak Bizler; Okulumuzun, ilçemizin en seçkin,gözde ve başarılı okulu olmasını,öğrencilerimizin,velilerimizin, öğretmenlerimizin okulu eğitim ve kültür yönüyle bir cazibe merkezi olarak görmesini,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her yönüyle örnek iyi ve çalışkan bireyler yetişmesini istiyoruz. İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olsun. İstiyoruz ki… Okulumuzun tüm velileri, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda bulunan herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki… Öğretmeni, öğrencisi,velisi ile herkes okulumuzu benim okulum mantığı ile sahiplensin ve gelişmesi için fedakarlıkta bulunsun. İstiyoruz ki… Okulumuz örnek okul olsun.
Misyon
Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmek için varız.
Karayolu
MANİSA - DEMİRCİ